Tadelakt als decoratieve en alternatieve wandpleistering

Als u zich graag onderscheidt ten opzichte van de rest op het gebied van decoratieve wandbepleistering, dan bent u bij Ionica aan het juiste adres. De firma werkt met Tadelakt te Essen, een natuurlijk en veelzijdig pleistermateriaal met een authentieke look. Vereist? Vakmanschap bij plaatsing. 

Bij Ionica vindt u geen traditionele gipskarton of cementplijsters. Wél Tadelakt, pleistermateriaal op basis van kalk dat door de waterdichte eigenschappen ideaal is voor uw badkamer of keuken. Het resultaat is waterdicht en naadloos, wat interessant is met betrekking tot onderhoud.

Kleuren

Door de natuurlijke uitstraling en de vele kleuren, krijgt de badkamer of keuken een sfeervolle Zuid-Europese tint met Griekse, Italiaanse of Marokkaanse trekjes. Tadelakt laat zich door het toevoegen van kleurpigmenten in een breed spectrum aan kleuren mengen. Populair zijn rood, groen en blauwtinten.

Eeuwenoude techniek

Tadelakt werd van oorsprong door Marokkaanse Berbers gebruikt. Het woord 'Tadelakt' betekent ‘inwrijven’. Het pleistermateriaal wordt na het aanbrengen op de muur, op traditionele wijze gepolijst met een speciale polijststeen en later ingewreven met olijfolie-zeep. Hierdoor wordt het materiaal waterdicht.

Contact

Houdt u van creatieve, originele en niet-alledaags muurdecoratie in uw badkamer of keuken? De firma Ionica in Essen werkt met het materiaal Tadelakt, wat zorgt voor een naadloos resultaat. Geïnteresseerd? Neem contact op en alles wordt tot in de puntjes uitgelegd (en gerealiseerd).

Ionica
Clikc+