Ionica, voor decoratieve muurschilderingen

Wanneer u zoekt naar een milieuvriendelijke én originele manier om uw muren een (nieuw) laagje verf te bezorgen, dan is kalk- of leemverf het ideale alternatief. Voor decoratieve muurschilderingen in Essen heeft u bij Ionica de keuze uit tal van kleuren.

Kalkverf is een 100% procent natuurlijke verf. Naast de milieuvriendelijkheid van het materiaal zorgt kalk- of leemverf ook voor de bescherming tegen brand, vocht, mos en schimmels. Omwille van de verschillende kleurschakeringen zal kalkverf zorgen voor een authentieke en natuurlijke look.

Kleuradvies

Nog veel meer dan meubels of accessoires, is kleur één van de grootste sfeermakers in een interieur. Met een doordachte keuze kan er heel wat sfeer en gezelligheid in de kamer worden binnengebracht. Hoe u kleuren combineert en welk effect dit veroorzaakt, wordt u haarfijn uitgelegd door het team van Ionica.

Verouderen meubels

Antieke meubels zijn charmant en kunnen ware eyecatchers zijn in het interieur. Met verouderingstechnieken kunnen ook nieuwe meubels of accessoires een antieke look krijgen. Ionica realiseert dat onder meer door de techniek van patineren - een methode om een verflaag een wat ouder aanzien te geven - toe te passsen.

Contact

Wanneer u vindt dat de muren een nieuw laagje verf verdienen, dan kan u voor een ecologisch alternatief bij Ionica in Essen terecht. Maar ook voor kleuradvies of het verouderen van meubels. Meer informatie vindt u op www.ionica.be.

Maak een afspraak en laat u aangenaam verrassen.

Ionica
Clikc+