Ecologische en duurzame interieurafwerking in Essen bij Ionica

Voor creatieve, artistieke, duurzame en ecologische interieurafwerking in Essen kan u terecht bij bij Ionica. Zaakvoeders Annemie Gers en haar echtgenoot Nicholas Van Riel maken al sinds 2009 gebruik van ecologische materialen waaronder leem en kalk. Daarnaast kan u bij Ionica terecht voor de bewerking en afwerking van uw meubels, door deze te laten patineren of schilderen.

Natuurlijke materialen

De liefde en bewuste keuze voor natuurlijke en ecologische materialen is niet vreemd. Annemie heeft een kunstopleiding gevolgd, en haar man werkte als fotograaf op archeologische sites. Toen hij een Romaanse glasoven bouwde in leem, begon de interesse een nieuw leven te leiden, wat resulteerde in de huidige activiteiten bij Ionica.

Schilderwerken

Wanneer u zoekt naar een milieuvriendelijke én originele manier om uw muren een (nieuw) laagje verf te bezorgen, dan is kalk- of leemverf het ideale alternatief. Wij geven bovendien het nodige kleuradvies en bewerken ook meubels.

Tadelakt

Als u zich graag onderscheidt op het gebied van decoratieve wandbepleistering, dan moet u kiezen voor Tadelakt. Een natuurlijk en veelzijdig pleistermateriaal met een authentieke look.

Leembezetting

Een techniek die populariteit aan het winnen is en een hoog ecologisch aanzien heeft, is leembezetting. In leem kan er ook kleurpigment worden opgenomen of het kan achteraf geschilderd worden.

Contact

Als u uw huiselijke of werkomgeving een nieuwe look wil geven, dan moet u voor decoratieve muurschilderingen- en pleisteringen beroep doen op Ionica uit Essen. Duurzaam en ecologisch met kalk en verf. Maak een afspraak of kom u informeren wat de mogelijkheden zijn. Voor meer informatie kan u steeds terecht op www.ionica.be

Ionica
Clikc+